يکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴  |  Sunday, 14 December 2025
کد خبر: ۵۳۱۷۵
تاریخ انتشار : ۴۲ : ۱۵ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲
ایمان عالمی در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد؛

چرا باید فیلم ترمیم چمن آزادی منتشر شود |مدیرعامل باشگاه استقلال و جواد نکونام قهر نبودند! سوءتفاهم بود!

به گزارش دیباچه،  پس از لغو بازی سپاهان و الاتحاد عربستان و شرایط پیش آمده تمام توجه رسانه‌های دو کشور و حتی کشورهای منطقه به این موضوع جلب شد.

در همین رابطه «ایمان عالمی»، پیشکسوت تیم سپاهان در رابطه با لغو بازی سپاهان و الاتحاد عربستان اظهار داشت: از لغو بازی شوکه شدم. دلایل مختلفی را شنیدیم و نمی‌دانیم چه چیزی حقیقت دارد. اصلا چنین مواردی مبنایی برای ای اف سی هست یا خیر، را هم خبر نداریم. اما می‌دانم سپاهان از آمادگی فنی بالایی برخوردار بود و قطعا بازی زیبایی را شاهد بودیم.

چرا باید فیلم ترمیم چمن آزادی منتشر شود |مدیرعامل باشگاه استقلال و جواد نکونام قهر نبودند! سوءتفاهم بود!

او  در رابطه با جو ترسناک استقبال هواداران از بازی تصریح کرد: حضور هواداران شکل زیبایی به استادیوم داده بود که واقعا جذاب بود. تماشاگران سپاهان در سطح تماشاگران معروف اروپایی به حمایت از تیم خود پرداخته بودند. آن‌ها را باید به‌ خاطر خلق چنین جو و چنین حمایتی تحسین کرد. ان‌شاءالله تماشاگران تیم‌های دیگر ما این‌ گونه از تیم‌های خود حمایت کنند. البته که تیم‌های متمول می‌توانند امکانات زیادی را برای تماشاگران خود مهیا کنند تا ما شاهد آن باشیم. 

عالمی افزود: باید ببینیم مسئولین فوتبال ما و باشگاه سپاهان چه اقداماتی را انجام خواهند داد. آیا نتیجه این بازی به سود تیم سپاهان خواهد شد یا خیر.

چرا باید فیلم ترمیم چمن آزادی منتشر شود |مدیرعامل باشگاه استقلال و جواد نکونام قهر نبودند! سوءتفاهم بود!

او در رابطه با وضعیت ورزشگاه آزادی و چمن آن گفت: متحیرم، که چرا چنین اتفاقی افتاده و چرا چنین فیلمی منتشر می‌کنند تا شخصیتی مثل نیمار بخواهد در مورد آن قضاوت و آن را برای میلیون‌ها انسان منتشر کند. این کار اصلا پسندیده نبود. دلیلی نداشته که ترمیم آن را رسانه‌ای کنند.

عالمی در مورد جلسه آشتی‌کنان «علی خطیر» و «جواد نکونام» که پیشکسوتان استقلال از جمله خود او ترتیب داده بودند، عنوان کرد: جلسه، جلسه آشتی‌کنان نبود در اصل قهری نبود که آشتی‌کنان باشد. سوءتفاهماتی بود که دو عزیز را دعوت کردیم تا صحبت‌هایی شود و مشکلات را حل کنند. که الحمدلله سوءتفاهمات حل شد و منتظر نتایج آن در باشگاه استقلال هستیم

او ادامه داد: البته مسائل و مشکلات مالی وجود دارد که از گذشته به این مدیریت به ارث رسیده است. اما در هر صورت آقای نکونام به‌ دنبال خرید بازیکنان سطح بالا برای موفقیت و آقای خطیر هم به‌ دنبال یافتن راه کارهای موفقیت برای تیم هستند.

مهاجم سابق تیم فوتبال استقلال در رابطه با این‌ که امیدی برای رفع مشکلات دیده می‌شود یا خیر تأکید کرد: بله قطعا، شاهد هستید که کم‌کم مشکلات مالی در حال برطرف شدن است و اسپانسر جذب شده و این دو عزیز نیز در کنار هم قرار گرفتند تا موفقیت را با هم در کنار هم رقم بزنند.

گفتگو از مجتبی بیگلری

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴